Huset med den läckra dörren

…blev vårt till slut och vi fick en hörntomt oxå, men dessvärre fick vi inte den tomten som vi helst ville ha. Vi hoppades på det, men ödet ville visst nåt annat. För av någon konstig anledning så är varken maken eller jag så där sprudlande av glädje eller rusiga av förtjusning, som vår granne är som oxå fick ett radhus med hörntomt. Det känns som mellanmjölk, som maken sa häromdagen.


Exakt så här kommer vårt radhus att se ut från framsidan [om vi beslutar oss för att köpa]

Kanske hade vi varit gladare om vi fått tomten som vi helst ville ha, eller kanske inte ändå, med tanke på att det här skulle bli ett slags mellanboende i väntan på HUSET på den perfekta tomten. Och det faktum att man vet vad man har, men inte vad man kommer till kan oxå göra att vi tvekar, för hur fint och större det andra huset än är så är läget och de blivande grannarna inte lika bra som det vi har idag.

Ja, i vilket fall, fortsättning följer eftersom vi inte har bestämt oss och har dryga 10 dar på oss att göra det. Under tiden kollar vi upp andra alternativ och njuter vidare av att bo kvar i vår fina borätt.

Håll till godo!



Gå in på denna sida och kolla in mer detaljer om huset: http://www.boklok.com/Sverige/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0