Sick & tired

För fyra veckor sedan var jag på väg ut med återvinningen, när jag halkade i trappan och bröt tummen! Det krävdes en operation och gips i minst 5 veckor. Med dryga 5 dagar kvar med gipsad vänsterhand, sitter jag nu här och längtar till dess att jag slipper gipset. Den skaver och det kliar på såret. Med andra ord — jag är less!!

För två veckor sedan började jag jobba igen efter ett års föräldraledighet. Det var med blandade känslor jag åkte till jobbet måndagen den 1 mars och nu, två veckor senare, är det med blandade känslor jag sitter här och skriver. För det var inte bara att gå tillbaka till jobbet och lämna lillebror som gav mig dessa känslor, utan även jobbet som väntade. Jag lämnade nämligen en tjänst och kom tillbaka till en annan, och i princip är det som att komma till en helt ny arbetsplats och arbetsuppgifter, med enda skillnaden att kollegorna är desamma. Omställningen är total och att dessutom förbli oberörd till känslorna kring den pågående omorganisationen är svårt. Men framför allt är det UTMATTANDE!! På två veckor har jag hunnit ha migrän 3 GÅNGER, varav sista gången som inföll bara häromdagen var jag tvungen att stanna hemma dagen efter för att återhämta mig. Trots det är jag så trött just nu att jag ser dubbelt!

Ville ändå skriva några rader till er som kanske undrat vart jag hade tagit vägen. Och nu kanske ni förstår att en skadad hand och lite jobbtrötthet påverkat en hel del. Min förhoppning är att min trötthet ska lugna sig nu framöver så att ni ska kunna ta del av lite andra funderingar som jag har burit på, men som jag är alldeles för trött för att delge er just nu. Ni får helt enkelt vänta, men jag lovar er att det blir spännande inlägg...

Imorgon är det final i Melodifestivalen och vi har laddat med godis, snacks och trevligt sällskap och håller tummarna för att Anna Bergendahl kommer vidare till Europafinalen i Oslo — möjligtvis har Sverige en chans då!



♥♥♥

RSS 2.0